Τοπικές Ειδήσεις

Προγραμματισμός και οργάνωση εργασιών αποκατάστασης βλαβών του δικτύου ύδρευσης στην Δ.Ε. Νότιας Ρόδου

Με στόχο την κάλυψη των βασικών αναγκών των συμπολιτών μας, συμβάλλουμε στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, ολοκληρώνοντας εργασίες αποκατάστασης βλαβών του δικτύου ύδρευσης.

Για το λόγο αυτό, υπό τις οδηγίες του αρμόδιου Αντιδημάρχου, κου Νίκο Καραμαρίτη και σε συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων της Ν. Ρόδου , η δημοτική υπηρεσία του τμήματος Καθημερινότητας και Συντήρησης έχει -από τον Σεπτέμβριο 2019 έως σήμερα- διορθώσει περισσότερες από 350 βλάβες , στηρίζοντας το έργο της ΔΕΥΑΡ , με τα μηχανήματα και τους υδραυλικούς της Δημοτικής Ενότητας.

Σε ένα σύνολο 10 Κοινοτήτων, με το τεράστιο οδικό δίκτυο αλλά και το πολύπλοκο δίκτυο ύδρευσης ανά Κοινότητα, ο Δήμος παρεμβαίνει άμεσα , σε έργα αποκατάστασης διαρροών και αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης.

Ενδεικτικά αναφέρονται, η αποκατάσταση ζημιάς στον κεντρικό αγωγό του Γενναδίου και της Απολλακιάς, η ζημιά στον κεντρικό αγωγό του Ασκληπιού, η τοποθέτηση ηλεκτροβάνας στον Μεσαναγρό, η αποκατάσταση ζημιάς στον αγωγό Βατίου και της Κατταβιάς, ο καθαρισμός και η συντήρηση της Πηγής στην Αρνίθα (βρύση Πλάτανος) , ο έλεγχος και αποκατάσταση ζημιών στις Πηγές Προφύλιας, ο έλεγχος στις πηγές Ιστρίου, ο καθαρισμός και η συντήρηση του δικτύου στην Λαχανιά.

”Οι εργασίες που έχουν γίνει έως σήμερα καθώς και αυτές που προκύπτουν καθημερινά , τουλάχιστον 2 με τρείς βλάβες ανά ημέρα, λόγω παλαιότητας και κακής συντήρησης του δικτύου, απαιτούν ένα πολύ μεγάλο αριθμό εργατοωρών του ανθρώπινου δυναμικού μας και χρήσης των μηχανημάτων, προκειμένου να προσφέρουμε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στους κατοίκους της περιοχής»

δήλωσε ο Αντιδήμαρχος κος Καραμαρίτης, ευχαριστώντας παράλληλα το προσωπικό του Δήμου για την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου