Τοπικές Ειδήσεις

Συγχαρητήρια Βασ. Υψηλάντη προς τη νέα πρόεδρο της ΝΟΔΕ και την νέα πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ- Ευχαριστίες στον Παύλο Μπακίρη

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλειος Νικόλαος Α. Υψηλάντης, Κοσμήτορας της Βουλής συνεχάρη
τηλεφωνικά τη νέα Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου της ΝΔ κ. Ευτυχία Χαραλαμποπούλου, Δικηγόρο
και Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, γνωστή για τους πολιτικούς της αγώνες και για την ευαισθησία της για θέματα της κοινωνίας μας. Η κ. Χαραλαμποπούλου αναλαμβάνει θέση, βαρύνουσας πολιτικής σημασίας, για τη λειτουργία της Νέα Δημοκρατία στα νησιά μας. Ο κ. Υψηλάντης της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της και δεσμεύτηκε να παράσχει κάθε αρωγή στο έργο της.
Ομοίως ο Βουλευτής Δωδεκανήσου συνεχάρη και ευχήθηκε τη νέα Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου Βιβή Παπαδοπούλου, καθώς επίσης και τους Πρόεδρους και τα Μέλη των ΔΗΜ.Τ. Ο της ΟΝΝΕΔ στα Δωδεκάνησα.
Τέλος ευχαρίστησε τον Παύλο Μπακίρη για όσα προσέφερε στη Νέα Δημοκρατία στα Δωδεκάνησα, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου. Επεσήμανε μάλιστα την
ευσυνειδησία και την υψηλή αίσθηση κοινωνικού καθήκοντος που επέδειξε, καθώς επίσης την άψογη και αποδοτική συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της θητείας αυτής.
Οι επιτυχίες του κόμματος σε τοπικό επίπεδο αποδεικνύουν τη θετική συνεισφορά του ιδίου αλλά και όλων των μελών της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Δωδεκανήσου της ΝΔ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου