Τοπικές Ειδήσεις

ΝΟΔΕ Δωδ/σου: Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Δωδ/σου, κ. Παύλος Μπακίρης

Στην συνεδρίαση της Κυριακής 23/2/2020, η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ ενέκρινε τις τροποποιήσεις του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης όπου στο άρθρο 11 αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι δεν μπορούν είναι υποψήφιοι ή να κατέχουν το αξίωμα του Προέδρου της Οργάνωσης Εκλογικής Περιφέρειας, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων.

Κατόπιν τούτου ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Δωδεκανήσου, κ. Παύλος Μπακίρης απέστειλε επιστολή παραίτησης, την οποία και σας επισυνάπτουμε, στον Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή του Γραφείου Προέδρου κ. Στέλιο Κονταδάκη.

Στις 4-3-2020 εκδόθηκε από τον Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή του Γραφείου Προέδρου κ. Στέλιο Κονταδάκη απόφαση αντικατάσταση του παραιτηθέντος Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Δωδεκανήσου κ. Παύλου Μπακίρη από το αιρετό μέλος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Ευτυχία Χαραλαμποπούλου, μέχρι τη διενέργεια εκλογών .

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου