Τοπικές Ειδήσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προσωρινού χαρακτήρα λόγω εργασιών

α) Το χρονικό διάστημα από 06 έως 15-02-2021 κατά τις ώρες 08.00’ – 17.00’ δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων τμηματικά ανά 50 μέτρα επί της οδού Ηλία Βενέζη, στην πόλη της Ρόδου, από τη συμβολή της με την οδό Γεωργίου Σεφέρη έως τη συμβολή της με την οδό Αποστόλου Παύλου στο ρεύμα με κυκλοφορίας με κατεύθυνση την οδό Αποστόλου Παύλου, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης.

β) Το χρονικό διάστημα από 08 έως 20-02-2021 δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της επαρχ. Οδού Πυλώνας Κατταβιάς, από τον κυκλικό κόμβο Πυλώνας (στην έξοδο προς Πυλώνα) έως το στρατόπεδο Πυλώνας (πριν την είσοδο στον οικισμό), λόγω εργασιών αποκατάστασης του οδικού δικτύου . Η κυκλοφορία των οχημάτων από Ρόδο προς Λάρδο και Πυλώνα θα διεξάγεται μέσω Λίνδου, ενώ από Πυλώνα προς Λίνδο και Ρόδο, καθώς και από Γεννάδι προς Λίνδο και Ρόδο θα διεξάγεται μέσω Πεύκων και σύμφωνα με τη σήμανση που θα τοποθετηθεί.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου