Ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 είχε συνεργασία με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Α΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Μιχάλη Καληωράκη ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα Αστυνομικού Διευθυντή.
Ο δήμαρχος του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του και ζήτησε τη στενή συνεργασία Δήμου και Αστυνομίας για την από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.
Εν όψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν: την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος στο κέντρο της πόλης, την παράνομη στάθμευση των αυτοκινήτων, την επαιτεία και τη δράσης των Ρομά, των κραχτών, καθώς και το θέμα της άμεσης παύσης λειτουργίας της άτυπης δομής προσφύγων, λόγω των σοβαρών στατικών προβλημάτων που παρουσιάζει το ακίνητο των πρώην σφαγείων.
Ο κ. Χατζηδιάκος, ενημέρωσε το νέο Αστυνομικό Διευθυντή για τις κυκλοφοριακές παρεμβάσεις που θα γίνουν στην πόλη της Ρόδου και ειδικά στο κέντρο, παράλληλα με τα έργα πεζοδρόμησης που θα προχωρήσουν, αλλά και τη διαμόρφωση χώρων στάθμευσης.
Ο κ. Καληωράκης, υπογράμμισε ότι η Αστυνομία θα συνεργαστεί στενά με το Δήμο για την επίτευξη των στόχων και την ομαλή λειτουργία της πόλης και του νησιού της Ρόδου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ