Με άδεια χέρια επέστρεψε από την Κω η ομάδα της ΑΕΡΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα με σκορ 4-2 από τον ΔΙ.ΑΣ στο γήπεδο Αντιμάχεια στο εξ αναβολής ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα είχαν σαν συνέπεια οι Αφαντενοί να υποχωρήσουν στην 6η θέση του πίνακα, εννέα βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Φοίβο.
Σε μερίδα του τύπου αναφέρθηκε ότι η ΑΕΡΑ έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, ωστόσο, με ανακοίνωση τους οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν τα πράγματα στην θέση τους, συγχαίροντας το διαιτητικό «τρίο» για τις αποφάσεις του και ταυτόχρονα ευχαρίστησαν τον ΔΙ.ΑΣ. για την φιλοξενία του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α. , οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τους ανθρώπους του ΔΙ.ΑΣ για την άριστη φιλοξενία.
Τονίζουμε πως κάποια δημοσιεύματα σε μερίδα του τύπου για τη διαιτησία, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Συγχαίρουμε τον Λεωνίδα Φραγκιαδάκη και τους βοηθούς του για τις αποφάσεις τους στο σημερινό (σ.σ. σαββατιάτικο) παιχνίδι».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ