Μια ιδιαιτέρως συγκινητική ιστορία, που εκτυλίχθηκε στη Ρόδο, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ιπτάμενος ιατρός της εταιρείας Life Line Aviation κ. Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.
Ως ιατρός, κλήθηκε να παραλάβει μια τουρίστρια που τραυματίστηκε όταν πήγε στο Ενυδρείο της Ρόδου, όπου έχει τις τελευταίες αναμνήσεις από την 24χρονη κόρη της, η οποία έφυγε έναν χρόνο μετά από τη ζωή, χτυπημένη από λευχαιμία.
Η συγκίνηση και η αδύναμη καρδιά της την πρόδωσαν, όπως καταθέτει ο γνωστός για τις ευαισθησίες του ιπτάμενος γιατρός, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει και να τραυματιστεί στο ισχίο.
Η Ρόδος, είναι ένας από τους τελευταίους προορισμούς, που πέρασε ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά της, καθώς πέρα από την απώλεια της κόρης της, λίγο αργότερα έφυγε από τη ζωή και ο σύζυγός της, από καρκίνο του προστάτη.
Έτσι, πήρε την απόφαση, 30 ολόκληρα χρόνια μετά, να έρθει στη Ρόδο για να αναβιώσει εκείνες τις όμορφες –τελευταίες- αναμνήσεις με την οικογένειά της, πριν μείνει ολομόναχη.
Η ίδια, έκανε αυτή την κατάθεση ψυχής στον ιατρό κ. Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, μέσα στο αεροσκάφος που την μετέφερε πίσω στην πατρίδα της, και του ζήτησε μάλιστα να βγάλουν μαζί μια φωτογραφία, για να την αναρτήσει στο προσωπικό της προφίλ στο facebook.
Ο ιπτάμενος ιατρός, μετέφερε την ιστορία της, όπως του την αφηγήθηκε η ίδια, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Πριν τριάντα χρόνια, πέρασε τις καλύτερες διακοπές της ζωής της στην Ρόδο μαζί με την 24χρόνη κόρη της και τον σύζυγό της.
Ένα χρόνο μετά η κόρη πέθανε από λευχαιμία και δύο χρόνια μετά ο σύζυγός της από καρκίνο του προστάτη.
Έζησε μόνη της τριάντα χρόνια και φέτος επέστρεψε για να αναβιώσει τις όμορφες εκείνες αναμνήσεις.
Μου έδειξε μια φωτογραφία με την κόρη της στο ενυδρείο από τότε. Σε εκείνο το σημείο ξαναπήγε, αλλά από τη συγκίνηση η αδύναμη καρδιά της την πρόδωσε. Λιποθύμησε και έπεσε κάνοντας ένα κάταγμα στο ισχίο της.
Παρά τη θλιβερή ιστορία της, είναι από τα πιο θετικά άτομα που έχω γνωρίσει. Αγωνίστρια με όλη την σημασία της λέξης και από τα υψηλότερα ιεραρχικά πρόσωπα της Esso.
“Παρότι η ζωή μου πήρε ό,τι πολυτιμότερο είχα, έμαθα να μη λυπάμαι τον εαυτό μου. Έμαθα να ζω με αυτό και κράτησα μόνο τις καλές αναμνήσεις. Αυτές τις αναμνήσεις ήρθα να ξαναζήσω, αλλά και πάλι η ζωή είχε άλλη άποψη. Δε το βάζω όμως κάτω, θα γίνω καλά και θα έρθω του χρόνου” ήταν τα λόγια της.
Ζήτησε να βγούμε μια φωτογραφία, για να την ανεβάσει στο λογαριασμό της στο Facebook.
Της είπα, ότι αν και κάτι τέτοιο δεν είναι στην πολιτική της εταιρείας, θα το κάνω ευχαρίστως, αφού είναι δική της επιθυμία.
Για αυτό αγαπώ την δουλειά μου, γιατί κάθε μέρα δε με κάνει καλύτερο γιατρό, με κάνει καλύτερο άνθρωπο…».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ