Την απόκτηση του Φίντι Ντεμκόλι ανακοίνωσε ο Ανταγόρας με το νεαρό ποδοσφαιριστή να επιστρέφει έτσι στα «πράσινα» μετά απ’ την σεζόν 2010-2011. Ο Ντεμκόλλι που από μικρή ηλικία έχει φορέσει την φανέλα του Ανταγόρα, κατακτώντας μαζί του μάλιστα το πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία το 2009-2010, έχει την εμπειρία και την ποιότητα να βοηθήσει την ομάδα του Γιάννη Μπότση αγωνιζόμενος μάλιστα σε αρκετές θέσεις.
Να θυμίσουμε ότι την περασμένη χρονιά ενώ είχε ανακοινωθεί απ’ τον Α.Ο Δικαίου, δεν είχε αγωνιστεί στους «κυανόλευκους» λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και έτσι οι «πράσινοι» τον απέκτησαν την φετινή χρονιά απ’ τον Ιάλυσο (αγωνιζόταν εκεί μέχρι πρόπερσι και το δελτίο του ήταν ακόμη στην ομάδα της Ρόδου).
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Η διοίκηση του Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή DEMKOLLI FIDI .Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Γ.Α.Σ. Ιαλυσού και συγκεκριμένα τον πρόεδρο κ. Χατζηνικήτα Μιχάλη και τον γενικό διευθυντή κ. Παρασκευά Γεώργιο για την άψογη συνεργασία την οποία είχαμε, για την πραγματοποίηση της άνω μετεγγραφής.
Γραφείο Τύπου Π.Α.Σ. Ανταγόρας Κώ».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ