Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου, (Ο.Α.Π.Π.Α.), σε συνεργασία με τους ναυταθλητικούς ομίλους της πόλης, Ν.Α.Ο.Β.Β., Ν.Α.Ο.Β., Ν.Ο.Β., Ν.Ο.Κ.Β. και τον Δήμο Μεγίστης, διοργανώνουν τον «Διεθνή Αγώνα Ιστιοπλοΐας Ακριτικών Νησιών – Κύπελλο Καστελόριζο 2015» στις κατηγορίες Optimist – Laser 4,7 – BicTechno 293.

Για τον αγώνα αυτό, τη σημασία του, την προσπάθεια καθιέρωσης και ανάδειξης των ακριτικών νησιών της χώρας μας, θα μιλήσουν στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, την Τρίτη 4 Αυγούστου στο Δημαρχείο Βούλας, Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα, ο Δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο τεχνικός διευθυντής του ιστιοπλοϊκού αγώνα Πέτρος Πρίφτης, αθλητές, προπονητές και εκπρόσωποι των ιστιοπλοϊκών συλλόγων που θα συμμετάσχουν στον αγώνα.

Όσοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ θέλουν να καλύψουν τον αγώνα μπορούν να διαπιστευθούν και να βρεθούν στο Καστελόριζο από τις 6 έως και τις 10 Σεπτεμβρίου φιλοξενούμενοι σε Κρουαζιερόπλοιο που θα μεταφέρει και θα φιλοξενήσει όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα όπως και επίσης όλους του συνοδούς και τους επισκέπτες. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ