ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διάρρηξη στα ΕΛΤΑ Παραδεισίου

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΛΤΑ

Σε πλήρη εξέ­λι­ξη βρί­σκε­ται από το πρωί της Δευ­τέ­ρας έρευ­να των αστυ­νο­μι­κών του ΑΤ Ια­λυ­σού και της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λεί­ας Ρόδου για τον εντο­πι­σμό και τη σύλ­λη­ψη άγνω­στων δρα­στών, που διέρ­ρη­ξαν σε χρόνο που δεν έχει διευ­κρι­νι­στεί, από ώρα 14.30 της 31ης Ιου­λί­ου 2015 έως την 08.30 ώρα της 3ης Αυ­γού­στου 2015, το κα­τά­στη­μα των ΕΛΤΑ στο Πα­ρα­δεί­σι.

Οι δρά­στες ει­σήλ­θαν συ­γκε­κρι­μέ­να στο τα­χυ­δρο­μι­κό κα­τά­στη­μα από πα­ρά­θυ­ρο μπά­νιου στο πίσω μέρος του κτη­ρί­ου, αφού πα­ρα­βί­α­σαν την σίτα και αφαί­ρε­σαν από συρ­τά­ρι της 58χρο­νης μο­να­δι­κής υπαλ­λή­λου το χρη­μα­τι­κό ποσό των 2.650 ευρώ.

Το ποσό αυτό αντι­στοι­χού­σε στα έσοδα του τα­χυ­δρο­μι­κού κα­τα­στή­μα­τος της Πα­ρα­σκευ­ής και η υπάλ­λη­λος, που θα ελεγ­χθεί πει­θαρ­χι­κώς για πλημ­με­λή φύ­λα­ξη, δεν τα είχε βάλει στο χρη­μα­το­κι­βώ­τιο.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.