Από τη θέση του τερματοφύλακα ξεκίνησε η διαδικασία της συγκρότησης της ομάδας του Κλεάνθη.
Στο πλαίσιο της απόφασής της να καταφέρει την παραμονή των περισσότερων από τους ποδοσφαιριστές του έμψυχου δυναμικού, η διοίκηση των Παραδεισιωτών έκανε το πρώτο βήμα με τον Αλέξανδρο Ηλία, ο οποίος θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας και την επόμενη σεζόν.
Η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Ηλία. Η παραμονή του ήταν βασικός στόχος στη διατήρηση του κορμού της ομάδας μας και είμαστε χαρούμενοι που επιτεύχθηκε.
Του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».






























Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.