Ειδήσεις

Στοχευμένες δράσεις του Δήμου Λειψών για την προβολή του νησιού

Με στοχευμένες δράσεις που αναδεικνύουν πρωτότυπα το πολυδιάστατο Τουριστικό «προϊόν», ο Δήμος Λειψών προσεγγίζει τους Έλληνες ταξιδιώτες.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση ειδικής προωθητικής δράσης σε δημοφιλές εμπορικό κέντρο της Αθήνας, οι Λειψοί ως «Στάση Ζωής», προσφέρουν αξέχαστες στιγμές και φιλοξενούνται σε 18 σταθμούς στο Μετρό Αθήνας, με δεκάδες χιλιάδες διερχόμενους επιβάτες σε καθημερινή βάση.

«Έπειτα και από τις νέες ακτοπλοϊκές συνδέσεις που επιτύχαμε, η Ελληνική αγορά αποτελεί προτεραιότητα στόχευσης. Στο πλαίσιο οργανωμένου προγράμματος προβολής, επιλέγουμε πρωτότυπες ενέργειες με ουσία αλλά και φαντασία ώστε να μεταφέρουμε στον Έλληνα ταξιδιώτη, δείγμα της εμπειρίας των διακοπών που ζει κανείς στους αυθεντικούς Λειψούς», δηλώνει ο Δήμαρχος Λειψών, κ Φώτης Μάγγος.

 

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Λειψών

   Φώτης Μάγγος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου