Η Ραφαέλα Σπανουδάκη εντυπωσίασε και αυτή την εβδομάδα, αφού ήταν η πρωταγωνίστρια στα 70α Βενιζέλεια, που διοργάνωσε ο Κύδων Χανίων στο στάδιο “Έλενα Βενιζέλου” το περασμένο Σάββατο.

Η Ροδίτισσα αθλήτρια ήταν νικήτρια στα 200 μ. με 23.24, επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ και την φέρνει στην τέταρτη θέση όλων των εποχών στο αγώνισμα για τη χώρα! Η Σπανουδάκη βρέθηκε πολύ κοντά στο 23.20, που θα της δώσει το δικαίωμα συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και στα 200 μ. – έχει ήδη το όριο για τα 100 μ.- , επίδοση που θα μπορέσει να διεκδικήσει στις επόμενες εμφανίσεις της. Στην ίδια απόσταση, η Άρτεμις Αναστασίου πραγματοποίησε μία ακόμη καλή και σταθερή εμφάνιση, αφού τερμάτισε στην τέταρτη θέση με 24.13, ωστόσο δεν πέτυχε τον στόχο της που ήταν το όριο για το Τάμπερε (24.00).

«Είμαι χαρούμενη γιατί κατάφερα να πετύχω μια σπουδαία επίδοση και να βελτιώσω το ρεκόρ, που είχα απ’ όταν ήμουν Νέα. Νομίζω πως μπορώ να πετύχω το όριο και στα 200 μέτρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έχω μπροστά μου το χρόνο να το κάνω. Πριν το Ευρωπαϊκό υπάρχουν και οι Μεσογειακοί αγώνες», είπε η αθλήτρια, που διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας της.

Στα Βενιζέλεια πήρε μέρος και η Νεφέλη Ράμμου του ΑΓΕΣ Κάμειρος, η οποία απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Με επίδοση 14.21, η Ροδίτισσα σπρίντερ τερμάτισε στην τρίτη θέση στα 100 μέτρα με εμπόδια και κατάφερε να ανέβει στο βάθρο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ