ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαρουφάκης προς Bloomberg:Παραμένω υπουργός Οικονομικών

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Βαρουφάκης

Το άρθρο του Ελ Εριάν στο Bloomberg για τον Ελ­λη­να υπουρ­γό Οι­κο­νο­μι­κών στο οποίο γί­νε­ται ανα­λυ­τι­κή ανα­φο­ρά και πε­ρι­γρα­φή στον Γιάνη Βα­ρου­φά­κη, στο ύφος και στο στυλ του, αλλά και στις σχέ­σεις του με τον Αλέξη Τσί­πρα, ήταν η αφορ­μή για τον Ελ­λη­να ΥΠΟΙΚ, να απα­ντή­σει μέσω twitter.

«Σας ευ­χα­ρι­στώ για τα καλά σας λόγια. Μια πλη­ρο­φο­ρία: Παρά τους ευ­σε­βείς πό­θους -που βα­σί­ζο­νται σε φήμες- πα­ρα­μέ­νω ΥΠΟΙΚ και δια­πραγ­μα­τευ­τής της Ελ­λά­δας στο EG!».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.