Γεννημένη και μόνιμη κάτοικος Ρόδου, απόφοιτη του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας (Σ.Ε.Υ.Π) του ΤΕΙ Ηρακλείου από τις 09/07/1990. Εργάζεται ως Κοινωνική Λειτουργός στη Δ/ση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και είναι επί πτυχίω στο μεταπτυχιακό τμήμα της Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας. Έλαβε τιμητική διάκριση από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Δωδεκανήσου, είναι Πρόεδρος της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «ΑΝΑΔΟΧΗ ΑΓΚΑΛΙΑ», μέλος του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (Σ.Κ.Λ.Ε.), μέλος του Συλλόγου Εθελ.Αιμοδοτών, μέλος της ΕΥΘΥΤΑ και διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. Φιλοπτώχου Ταμείου της Ι.Μητροπόλεως Ρόδου, καθώς και μέλος του Δ.Σ της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων. .

Β.ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Σε μια εποχή όπου οι αρχές και οι αξίες δοκιμάζονται σκληρά η πίστη και το όραμα για την επόμενη μέρα αποτελούν αντίβαρο και έρεισμα για να συνεχίσουμε ένα αγώνα με στόχο την Ρόδο της ανθρωπιάς, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της προσφοράς .
Αποφάσισα να στηρίξω το Φώτη Χατζηδιάκο πιστεύοντας ότι μπορώ να προσφέρω μέσα από μία προσπάθεια συλλογική με επίκεντρο τον άνθρωπο.και σε αυτή την προσπάθεια δεν είμαστε εμείς κι εσείς.Είμαστε όλοι εμείς .

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ