Αθλητικά

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου: Ψήφισμα για τον χαμό του Βασίλη Βογιατζή

•Στην μνήμη του εκλιπόντος θα είναι αφιερωμένο το  Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Δωδεκανήσου Κ16

 

 

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου γνωστοποίησε το ψήφισμα του Δ.Σ. με αφορμή τον θάνατο του Βασίλη Βογιατζή, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ψήφισμα του Δ.Σ.   για τον Βασίλη Βογιατζή συνεργάτη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ (προπονητής στίβου) και Αν. Διευθυντή του Βενετοκλείου Γυμνασίου που απεβίωσε στις 2/03/2025.

Το Δ.Σ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του επί πολλά χρόνια συνεργάτη μας, καθηγητή φυσικής αγωγής Βασίλειου Βογιατζή.

Με το ήθος του, την εργατικότητα του και την επιστημονική του επάρκεια ανέδειξε δεκάδες πρωταθλητές, καθοδήγησε και διαμόρφωσε αθλητικές προσωπικότητες στην περιοχή της Δωδεκανήσου.

Το Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε:

-Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

-Να καταθέσει δωρεά αντί στεφάνου στο σύλλογο Φλόγα στη μνήμη του  εκλιπόντος.

-Να αφιερώσει το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Δωδεκανήσου Κ16 του 2026 στη μνήμη του.

-Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου