Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τις ευχαριστίες της στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, εξέδωσε το τμήμα κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου Ρόδου και η αντιδήμαρχος κα. Φλώρα Κρεμαστινού- Ροδίτη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ρόδου και η αντιδήμαρχος κα. Κρεμαστινού – Ροδίτη Φλώρα ευχαριστούν τους εκπροσώπους των Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στο 2ο Τουρνουά ‘’Ιστορίας και Φιλανθρωπίας’’ του Δήμου Ρόδου για την σημαντική προσφορά τους σε τρόφιμα μακράς διαρκείας , για τους συμπολίτες μας που πάσχουν και αδυνατούν να καλύψουν βασικές τους ανάγκες.
Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε τέτοιες προσφορές βοηθούν τόσο ηθικά όσο και έμπρακτα.
Οι εκπρόσωποι των Παλαιμάχων είναι οι ακόλουθοι:
Ο αντιδήμαρχος κ .Παρδαλός Στέργος , εκπρόσωπος Άρη Αρχαγγέλου, ο κ .Κατσαρός Κωνσταντίνος , εκπρόσωπος Νότιας Ρόδου, ο κ .Νικολής Θεοφάνης , εκπρόσωπος Αφάντου, οι κ.κ. Σταύρος Σταύρου και Πίτσης Νικόλαος εκπρόσωποι Φοίβου Κρεμαστής, οι κ.κ. Βασιλαράκης Ηλίας και Φτάκλας Κωνσταντίνος ,εκπρόσωποι Διαγόρα Ρόδου, ο κ. Διακοπαρασκευάς Βαγγέλης εκπρόσωπος Αγίου Ισιδώρου, ο κ. Αφεντούλης Γιάννης εκπρόσωπος Κλεάνθη Παραδεισίου, ο κ. Κορωναίος Δημήτριος εκπρόσωπος Ιαλυσού, ο κ. Απόστολος Στεφανής εκπρόσωπος του Ευαγόρα Ρόδου και ο κ. Παπαστεργίου Κωνσταντίνος εκπρόσωπος Καλυθιών».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ