Πολιτιστικά

«Για την μικρή Ελευθερία»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας «Καμάρι» ευαισθητοποιημένος στα προβλήματα της Κοινωνίας μας, καλεί όλο τον κόσμο να συνδράμει δυναμικά για να βοηθήσουμε την μικρή Ελευθερία που έχει ανάγκη την βοήθεια μας.

Η μικρή Ελευθερία διαγνώσθηκε με κακοήθεια στα μάτια σε ηλικία 8 μηνών. Κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε χειρουργείο αφαίρεσης των όγκων και μία σειρά συστηματικών χημειοθεραπειών στην Σιένα πόλη της Ιταλίας γιατί στην χώρα μας δεν γινόταν. Πλέον η Ελευθερία είναι σταθερή όμως πρέπει μέχρι και τα 18 της χρόνια να πραγματοποιεί ταξίδια στην Μπολόνια για αποκατάσταση του μεγάλου χειρουργείου και στην Αθήνα για οφθαλμολογικούς ελέγχους. Τον Νοέμβριο του 2020 κ 2021 παρουσίασε επιπλοκές και προχώρησε σε δύο επεμβάσεις με επιτυχία. Τα έξοδα είναι τεράστια και η οικογένεια αδυνατεί να ανταπεξέλθει.

Γι’αυτό τον λόγο ξεκινάει η πώληση λαχνών με πλούσια δώρα με μοναδικό σκοπό να συγκεντρώσουμε όσα περισσότερα χρήματα γίνεται για να τα διαθέσουμε στην μικρή κουκλίτσα.

Η τιμή του λαχνού είναι 2 ευρώ.

Λαχνούς μπορείτε να βρίσκετε απογευματινές ώρες στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας «Καμάρι» (παλαιό Δημοτικό Σχολείο Παστίδας) και στα τηλέφωνα:

Σιαλούπ Ιωσήφ 6946908735

Σαλακενός Σταύρος 6946036989

Κατσίλλη Ελένη 6948850877

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στην εκδήλωση που θα λάβει χώρα στις 02/01/2022 στον χώρο του Συλλόγου.

Πολλές ευχαριστίες στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου για την πολύτιμη βοήθεια του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου