Το πρωτόγνωρα δυσμενές περιβάλλον, εντός του οποίου δραστηριοποιούνται και καλούνται να επιβιώσουν τα ερασιτεχνικά σωματεία, αναδεικνύει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό την αξία της στήριξής τους από τις τοπικές επιχειρήσεις.
Αν μη τι άλλο, οι άνθρωποι της Α.Ε.Ρ.Α. μπορούν να υπερηφανεύονται πως δίπλα στον αγαπημένο τους σύλλογο στέκονται αρκετές της περιοχής Αφάντου, για να στηρίξουν την προσπάθειά του να πρωταγωνιστήσει και να αναπτυχθεί περαιτέρω. Ανάμεσά τους και το «Gyro&Burger» της Κατερίνας Λαουδίκο, την οποία η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» ευχαριστεί δημόσια για την σταθερή προσφορά της στο σωματείο:
«Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α. αισθάνεται την ανάγκη, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, να ευχαριστήσει την επιχείρηση “Gyro&Burger” και την ιδιοκτήτριά της κ. Κατερίνα Λαουδίκου, για την επί χρόνια στήριξή της και ειδικότερα φέτος, στον σύλλογό μας».
Κατά τα άλλα, στ’ Αφάντου περιμένουν, όπως άλλωστε όλοι, τα νεότερα σχετικά με τις αποφάσεις για την άρση του lockdown και την επιστροφή των ομάδων στα γήπεδα, με την προσδοκία η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος να συνεχιστεί χωρίς άλλα προβλήματα και να ολοκληρωθεί έγκαιρα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ