Ειδήσεις

Γ. Χατζημάρκος: Προτεραιότητα ο τουρισμός- Σύσταση οργάνου Διαχείρισης Κρίσεων και Δομή Στρατηγικών αποφάσεων.

Με την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ.Γιώργος Χατζημάρκος σηματοδοτώντας τη θέση που κατέχει ο τουρισμός στην σειρά προτεραιότητάς του. Η επένδυση στον τουρισμό μέσω σύγχρονων και εναρμονισμένων με την εποχή δράσεων, αποτελεί έναν από τους κεντρικότερους πυλώνες του σχεδίου δράσης της νέας Περιφερειακής Αρχής, γεγονός που αποτυπώθηκε στην κοινή απόφαση του Περιφερειάρχη Ν.Α. κ. Γιώργου Χατζημάρκου και του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη για σύσταση Οργάνου Διαχείρισης Κρίσεων και Δομή Στρατηγικών αποφάσεων.

«Ο Τουρισμός είναι πηγή ελπίδας και πρώτη προτεραιότητα. Η στροφή στην αντίληψη και την λειτουργία σηματοδοτείται από την πρώτη και άμεσα συνάντηση εργασίας με την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου. Συνεργαζόμαστε, συναποφασίζουμε με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο και κινούμενοι άμεσα προς αυτό: Πρώτες αποφάσεις, κοινές, η επένδυση στο διαδίκτυο, η σύσταση, μετά και τα τελευταία γεγονότα, Οργάνου Διαχείρισης Κρίσεων και η δομή στρατηγικών αποφάσεων μετά την διενέργεια έρευνας Market Perception. Υπηρετούμε την τουριστική βιομηχανία και τις τάσεις της αγοράς, οι ρυθμοί της οποίας απαιτούν αμέσως και γρήγορες κινήσεις», δήλωσε ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν, ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ.Χαράλαμπος Κόκκινος, ο κ.Γεώργιος Τσέλιος – Αντιπρόεδρος της Ε.Ξ.Ρ., ο κ.Μανώλης Μαρκόπουλος – Ταμείας της Ε.Ξ.Ρ., ο κ.Παναγιώτης Ιωαννίδης – Γραμματέας Οργανωτικού της Ε.Ξ.Ρ., καθώς και ο κ.Νίκος Καντής – Εντεταλμένος Αντιπρόεδρος Διοικητικού Περιβάλλοντος της Ε.Ξ.Ρ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου