Αθλητικά

Ανανέωση και αλλαγές προμηνύει το ψηφοδέλτιο του Άρη

Την Κυριακή στις 10 το πρωί θα ανοίξει η διαδικτυακή κάλπη «Ζευς», μέσω της οποία θα αναδείξουν τα μέλη του Άρη Αρχαγγέλου το νέο εννιαμελές διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, καθώς και τα τρία μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Όπως έλεγαν χθες οι παράγοντες του σωματείου, με αφορμή το γεγονός πως είναι η πρώτη φορά που στα ποδοσφαιρικά Δωδεκάνησα διενεργούνται εκλογές με τη χρήση διαδικτύου, η διαδικασία είναι απλή και απολύτως αδιάβλητη, οπότε τα συνολικά είκοσι ένα μέλη, που έχουν δικαίωμα ψήφου, δεν πρόκειται να δυσκολευτούν στο παραμικρό.
Παρά τις περί του αντιθέτου αρχικές ενδείξεις, το νέο Δ.Σ. των «κιτρινόμαυρων», του οποίου θα ηγηθεί ως μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος ο Τσαμπίκος Δέμελος, θα είναι ριζικά ανανεωμένο, καθώς στο ψηφοδέλτιο εμφανίζονται πολλά «φρέσκα» πρόσωπα.
Αναλυτικά:
Υποψήφιος πρόεδρος
Δέμελος Τσαμπίκος του Γεώργιου
Υποψήφια μέλη (τοποθετούνται από ένας μέχρι επτά σταυροί)
Βαρέλης Εμμανουήλ του Αναστασίου
Γιώργου Χρήστος του Ελευθερίου
Διάκου Δημήτριος του Κωνσταντίνου
Καπιτάνος Σταμάτιος του Αντωνίου
Κατσούλης Δημήτριος του Χαράλαμπου
Νικολού Χαράλαμπος του Νικολάου
Πομπός Σάββας του Σταματίου
Ποτήρης Μιχάλης του Βασιλείου
Ρεμπούλη Νεκταρία του Αντωνίου
Σίμος Γεώργιος του Ηλία
Φέγγος Εμμανουήλ του Στέργου
Στόχος της νέας διοίκησης θα είναι η αναδιοργάνωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για τη δομή της ανδρικής ομάδας, καθώς οι αλλαγές προμηνύονται πολλές.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου