Ο alltours «βαθαίνει» το αποτύπωμά της σε Ρόδο και Κρήτη, ποντάροντας σε ιδιόκτητη δυναμικότητα και αποκλειστική διάθεση μέσω των καναλιών της. Από την ITB Berlin, σήμερα, 3 Μαρτίου 2026, ο γερμανικός όμιλος ανακοίνωσε ότι από τον Απρίλιο 2026 εντάσσει στην αλυσίδα allsun Hotels & Resorts τα Calypso Beach και Calypso Palace στο Φαληράκι της Ρόδου, προσθέτοντας μαζικά κλίνες σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του καλοκαιριού.
Διαβάστε ακόμα: Alltours: Με φόρα η ζήτηση για Ελλάδα το 2026 – ιστορικό ρεκόρ εσόδων €2,735 δισ. και περιορισμένη η έκθεση στη Μέση Ανατολή
Τα δύο ξενοδοχεία –allsun Hotel Calypso Beach (4)* και *allsun Calypso Palace (4)**– διαθέτουν συνολικά 462 δωμάτια και σουίτες πάνω στη χιλιομετρική παραλία του Φαληρακίου. Η εταιρεία “ποντάρει” στην ήδη ισχυρή απήχησή τους, ειδικά στη γερμανική αγορά, καθώς και στο γεγονός ότι τα resorts έχουν –όπως σημειώνει– σταθερά ποσοστά σύστασης άνω του 90% και υψηλή επαναληψιμότητα πελατών.
Το Calypso Beach περιγράφεται ως καθαρά beachfront προϊόν με μεγάλους εξωτερικούς χώρους, πισίνες, νεροτσουλήθρα και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα, ενώ το Calypso Palace ως “terraced” resort με rooftop pool και πανοραμική θέα. Οι επισκέπτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν εγκαταστάσεις και στα δύο ξενοδοχεία.
allsun Hotel Calypso Beach
Από 3 σε 5 τα νέα allsun στην Ελλάδα – “στροφή” και στο luxury
Με τα δύο Calypso, ο alltours ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των νέων ξενοδοχείων allsun που θα ανοίξουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2026 σε πέντε, διευρύνοντας την επιλογή αποκλειστικών ξενοδοχείων.
Έτσι, εκτός από τα δύο νέα ξενοδοχεία Calypso, θα προστεθούν τρία ακόμη ξενοδοχεία στην Ελλάδα για το καλοκαίρι του 2026…
Ρόδος (Κολύμπια): allsun Hotel Irene Palace, τετράστερο, με 247 δωμάτια, υπό εκτεταμένο redesign/ανακαίνιση, με έμφαση σε παραθαλάσσια θέση, μεγάλες πισίνες, κήπους και πλήρες wellness/fitness πακέτο.
Κρήτη (Αμμουδάρα, Ηράκλειο): allsun Hotel Dolphin Bay, τετράστερο, all inclusive στην παραλία, με 259 δωμάτια σε κεντρικό κτίριο και bungalows, επίσης σε φάση εκτεταμένων ανακαινίσεων και άνοιγμα μέσα στη σεζόν του Πάσχα. Η εταιρεία προβάλλει ως “αιχμή” για οικογενειακά δωμάτια 50 τ.μ. με δύο υπνοδωμάτια.
Κρήτη (Μάλια): allsun Hotel Carolina Sun Beach, νεόκτιστο και πρώτο 5άστερο allsun του brand, με επίσημο άνοιγμα τον Απρίλιο 2026 και 113 ευρύχωρα δίκλινα, αρκετά με θέα θάλασσα. Ο alltours το τοποθετεί ως ξενοδοχείο-ναυαρχίδα σε προνομιακή παραθαλάσσια θέση, με σύγχρονη αρχιτεκτονική, φυσικά υλικά, μεγάλους εξωτερικούς χώρους και δυνατότητα χρήσης παροχών και του γειτονικού *allsun Hotel Carolina Mare (4).
allsun Hotel Calypso Palace
“Ασφάλεια” κλινών και τιμολόγηση – ο ρόλος του allsun στο μοντέλο της alltours
Σύμφωνα με τον alltours ένας στους 5 πελάτες που κλείνει πακέτο διακοπών επιλέγει allsun ξενοδοχείο. Με την επέκταση του 2026, το δίκτυο allsun Hotels & Resorts φτάνει τα 35 ξενοδοχεία συνολικά: 20 στη Μαγιόρκα, 6 στα Κανάρια, 5 στην Κρήτη, 3 στη Ρόδο και 1 στην Τουρκία.
Η λογική πίσω από την επέκταση, όπως τη μεταφέρει ο όμιλος, είναι η εξασφάλιση δυναμικότητας σε προορισμούς υψηλής ζήτησης, η τήρηση ενιαίων προδιαγραφών ποιότητας και η μεγαλύτερη ευελιξία στην τιμολόγηση.
Πηγή: tornosnews.gr














