ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Reuters: Το ευρώ διαλύεται στους επόμενους 12 μήνες

news room 1 λεπτό ανάγνωση

Σύμ­φω­να με το Reuters ο δεί­κτης προσ­δο­κιών για διά­λυ­ση του ευρώ εκτι­νά­χθη­κε σε επί­πε­δα ρεκόρ, ενώ επεν­δυ­τές εκτι­μούν πως, παρά την συμ­φω­νία για ελ­λη­νι­κή πα­ρά­τα­ση, το κοινό ευ­ρω­παί­κό νό­μι­σμα θα

είναι πα­ρελ­θόν σε ένα χρόνο.

Η συμ­φω­νία στο Eurogroup για 4μηνη πα­ρά­τα­ση στην Ελ­λά­δα κάθε άλλο παρά διέ­λυ­σε τις αμ­φι­βο­λί­ες για την τύχη του ευρώ.

Χρα­κτη­ρι­στι­κό είναι το δη­μο­σί­ευ­μα του πρα­κτο­ρεί­ου Reuters σχε­τι­κά με τον δεί­κτη προσ­δο­κιών για διά­λυ­ση του ευρώ, ο οποί­ος ονο­μά­ζε­ται ΕΒΙ, από τις λέ­ξεις Euro Break-up Index.

Ο δεί­κτης αυτός εκτι­νά­χθη­κε τον Φε­βρουά­ριο σε επί­πε­δα ρεκόρ 2 ετών, δη­λα­δή από τον Μάρ­τιο του 2013. Μά­λι­στα οι επεν­δυ­τές που ρω­τή­θη­καν απά­ντη­σαν με πο­σο­στό 38% πως η διά­λυ­ση της ευ­ρω­ζώ­νης θα συμ­βεί μέσα στους επό­με­νους 12 μήνες.

Πηγή Euro2day

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.