Τοπικές Ειδήσεις

Αντ. Γιαννικουρής:«Το 4ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής & Τουρισμού, θα αποτελέσει το ξεκίνημα ενός διαλόγου για την νέα τουριστική πραγματικότητα»

Κοινή συνέντευξη τύπου δόθηκε στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου σήμερα το πρωί, για το 4ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής & Τουρισμού που θα διεξαχθεί στη Ρόδο στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2021.

Στην κοινή συνέντευξη τύπου παρευρέθησαν, ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Αντώνης Γιαννικουρής, ο Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΔ κ. Γιώργος Αντόνωγλου, ο εκπρόσωπος της ΕΞΡ κ. Αλέξανδρος Πασσάλης και ο Πρόεδρος του ΣΑΔ κ. Γιώργος Σκιαδόπουλος.

Αντώνης Γιαννικουρής: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, το Δήμο Ρόδου και τους φορείς, για την στήριξη των δράσεων των μηχανικών της Δωδεκανήσου.

Το 4ο συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού, θα αποτελέσει το ξεκίνημα ενός διαλόγου για την νέα τουριστική πραγματικότητα και θα δώσει απαντήσεις, στις προκλήσεις της επόμενης περιόδου. Σε αυτή τη νέα τουριστική πραγματικότητα, η αρχιτέκτονική πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σε συνεργασία με τον ΣΑΔ, έχουμε θέσει από κοινού ψηλά τον πήχη, ώστε τα πολύτιμα συμπεράσματα των εισηγήσεων να αποτυπωθούν και να αποτελέσουν αξιόπιστο οδηγό για το τουριστικό μέλλον.

Θερμά συγχητήρια τους δραστήριους αρχιτέκτονες συναδέλφους μας – τον πρόεδρο κ. Γ. Σκιαδόπουλο και το ΔΣ του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου –, όχι μόνο για την πρωτοβουλία αλλά κυρίως για την αφοσίωσή τους στο συγκεκριμένο εγχείρημα και να τους ευχαριστήσω για την αγαστή συνεργασία που είχαμε αυτόν τον καιρό προκειμένου και αυτό το συνέδριο να είναι πετυχημένο. Απευθύνουμε πρόσκληση σε όλους και ευελπιστούμε στην θετική ανταπόκριση, σε μια δράση που είναι καθοριστική για τα μελλοντικά τουριστικά μας βήματα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου