Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Δίοδος» , γιορτάζοντας τα 10 χρόνια επιτυχημένων θερινών προβολών, πραγματοποιεί κινηματογραφικό διήμερο σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και σας προσκαλεί στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Ρόδον» στις 5 και 6 Ιουλίου στις 9.00 μ.μ .

Οι ταινίες που θα προβληθούν, θα αφορούν στη θεματική ενότητα:

Ματιές στον Ευρωπαϊκό κινηματογράφο:

«Συνδέσεις- δεσμοί- αλληλεγγύη»

Λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα προστασίας για την COVID -19, κατά τη διάρκεια των προβολών θα εξασφαλιστούν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την προστασία των πολιτών. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητες οι δηλώσεις συμμετοχών στο τηλ. 22410 77205 ή στο mail diod187@otenet.gr

Πρόγραμμα Προβολών

· 5/7/2020 Κυριακή 9.00μ.μ.

Une vie ailleurs – Ζωή αλλού

Σκηνοθέτης: Olivier Peyon

Καστ: Isabelle Carré, Ramzy Bedia, Maria Duplaa, Virginia Mendez, Dylan Cortes

Σενάριο: Olivier Peyon, Cécilia Rouaud

Έτος: 2016

Διάρκεια: 1 ώρα 36 λεπτά

Είδος: Δράμα, μυθοπλασία

Η Sylvie εντοπίζει τα ίχνη του γιου της στην Ουρουγουάη, όπου τον είχε απαγάγει ο σύζυγός της πριν 4 χρόνια. Αν και αισθάνεται ευτυχισμένη που ξαναβρίσκει τον Felipe, η επανασύνδεση μαζί του δεν θα είναι η αναμενόμενη. Στην πραγματικότητα, το παιδί δεν έχει ανάγκη από τίποτα, είναι απελευθερωμένο και το μέλλον του μοιάζει να προδιαγράφεται χωρίς τη μητέρα του.

· 6/7/2020 Δευτέρα 9.00 μ.μ.

Hippocrate

Σκηνοθέτης: Thomas Lilti

Καστ: Vincent Lacoste, Reda Kateb, Jacques Gamblin, Marianne Denicourt, …

Σενάριο: Thomas Lilti

Χρονιά: 2013

Διάρκεια: 1 ώρα και 42 λεπτά

Είδος: Δραματική κωμωδία

Ο Μπέντζαμιν θα γίνει σπουδαίος γιατρός, είναι σίγουρος. Αλλά στην πρώτη του πρακτική άσκηση στο νοσοκομείο που δουλεύει ο πατέρας του όλα πηγαίνουν στραβά. Η πρακτική αποδεικνύεται πιο δύσκολη απ’ ό,τι στη θεωρία. Οι ευθύνες είναι βαριές, ο πατέρας του απουσιάζει και ο συνάδελφός του, Αμπντέλ, είναι ένας αλλοδαπός γιατρός πιο έμπειρος από αυτόν..

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ