Από τo Γραφείο Τύπου της Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση;

Με αγωνία και ελπίδα παρακολουθήσαμε όπως όλοι οι πολίτες σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες, την επανεκκίνηση του τουρισμού και το άνοιγμα της σεζόν με την υποδοχή των πρώτων επισκεπτών.

Όμως η έναρξη της σεζόν φέρνει, στην επιφάνεια και προβλήματα που ζητούν επίμονα λύση . Ένα από αυτά αφορά το κλείσιμο της ιρλανδικής διάβασης κοντά στη γέφυρα της Κρεμαστής.

Η ιρλανδική διάβαση έχει κλείσει με απόφαση και της Περιφερειακής Αρχής για λόγους ασφαλείας. Σε αυτό δεν διαφωνούμε, στη στιγμή που πρέπει να προστατευθούν οι ανθρώπινες ζωές. Όμως τι λόγο έχει να μένει κλειστή η ιρλανδική διάβαση, ακόμη και τώρα που δεν βρέχει και είναι καλοκαίρι. Αυτό μόνο ταλαιπωρία προκαλεί στους διερχόμενους αφού θέμα ασφάλειας δεν τίθεται.

Εκτιμούμε πως πρέπει να ανοίξει η διάβαση τη θερινή περίοδο , για να διευκολυνθεί η διέλευση των οχημάτων και να αποφεύγεται η κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Με τον τρόπο αυτό, θα διευκολύνονται και οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και όσοι περνούν από το σημείο και τώρα χάνουν πολύτιμο χρόνο κάνοντας μεγαλύτερη διαδρομή.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ