Αθλητικά

ΝΟΡ: Στην Προεθνικη Ομάδα οι Μιχάλης Γρίβας και Αντώνης Βάγγερ

Από τις 27 έως και τις 30 Μαΐου διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Κέντρου στην Αθήνα, το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης στις κατηγορίες Laser 4.7 και Optimist, στο οποίο συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου.
Η παρουσία του ΝΟΡ ήταν εξαιρετική, με τους Μιχάλη Γρίβα και Αντώνη Βάγγερ να… κερδίζουν μία θέση στην Προεθνική Ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Όμιλος προς ενημέρωση:
«Στον Φαληρικό όρμο για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης για τις κατηγορίες Laser 4.7 και Optimist βρέθηκε η ομάδα ιστιοπλοΐας του Ν.Ο. Ρόδου.
Με την ολοκλήρωση 9 ιστιοδρομιών, όπου ο αέρας κυμάνθηκε από 5 έως 16 κόμβους, οι ιστιοπλόοι Βάγγερ Αντώνης και Γρίβας Μιχάλης κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για την Προεθνικη Ομάδα.
Οι ιστιοπλόοι της ομάδας μας:
Optimist: Γρίβας Μιχάλης, Βαγγερ Κωνσταντίνος, Γρίβας Γιάννης, Τσιφούτη Αγγελίνα, Διακογεωργίου Σωτήρης, Αγγελινιός Σάββας, Αναγνώστης Αλέξανδρος, Ρουμπίνη Ειρήνη.
Laser: Βάγγερ Αντώνης, Διμόβσκι Ηλίας, Μαραγκουδάκης Μίλτος, Αναγνώστη Τζένη.
Τέλος, να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Blue Star Ferries για την έκπτωση-χορηγία που μας παρέχει για την μεταφορά των σκαφών και των τρέιλερ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου