Αθλητικά

Μπιτς βόλεϊ: Σχολή διαιτητών το σαββατοκύριακο 5 και 6/6

Σχολή για νέους διαιτητές στο Μπιτς βόλεϊ θα γίνει διαδικτυακά το διήμερο 5 και 6 Ιουνίου, όπως ενημέρωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Θα διεξαχθεί σχολή για νέους Διαιτητές Πετοσφαίρισης Άμμου (Beach Volley) διαδικτυακά, το σαββατοκύριακο 5-6 Ιουνίου 2021 (το ακριβές πρόγραμμα με τις ώρες της σχολής θα ανακοινωθεί έγκαιρα).
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν ένα απλό κείμενο στο e-mail του συνδέσμου sydpe12nisoy@yahoo.gr, το οποίο θα θεωρηθεί και ως Αίτηση Συμμετοχής. Το κόστος συμμετοχής είναι στα 5€ (πέντε ευρώ).
Προϋποθέσεις συμμετοχής:
Απόφοιτος/η λυκείου
Ηλικία από 18 έως 55 ετών.
Μετά το τέλος της σχολής και για τη παραλαβή των διπλωμάτων σας, οι συνάδελφοι θα πρέπει να καταθέσουν στο Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου ή με e- mail: sydpe12nisoy@yahoo.gr τα εξής δικαιολογητικά:
Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας ή διαβατηρίου
Ποινικό μητρώο
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τo τηλέφωνο: 6973090910 Παπαβασιλείου Μαρίνα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου