Ειδήσεις

Δήλωση της δικηγόρου, Κανδιούς Μαραγκού για την υποψηφιότητά της με την παράταξη του Γιάννη Μαχαιρίδη

«Οι λόγοι που με έκαναν να συμμετέχω στο συνδυασμό «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» είναι, μεταξύ άλλων, η κομματικά ανεξάρτητη φύση του συνδυασμού, η χαρισματική και ηγετική φυσιογνωμία του Γιάννη Μαχαιρίδη, η εκτίμησή μου στο πρόσωπο του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Τζώρτζη Μακρυωνίτη, ο οποίος μου έκανε την σχετική πρόταση, καθώς και η εμπιστοσύνη μου στις προθέσεις και την εμπειρία του Γιάννη Μαχαιρίδη, ώστε να επικρατήσουν οι αρχές της διαφάνειας, της αξιοκρατίας και της λογοδοσίας στη δημόσια ζωή.

Πιστεύω ότι με τον Γιάννη Μαχαιρίδη η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης, καινοτόμου επιχειρηματικότητας και προσέλκυσης νέων επενδύσεων. Γνωρίζει τα προβλήματα της Περιφέρειας (ανεργία, περιβάλλον, εκπαίδευση, υγεία, ακτοπλοϊκό κ.α.) και θέλει και μπορεί, καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο Περιφερειάρχη, να τα αντιμετωπίσει. Ξέρει και μπορεί να διοικήσει με σοβαρότητα και με προτάσεις».
Με τιμή
Κανδιώ Μαραγκού
Υποψήφιο Περιφερειακή Σύμβουλος
Με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου