Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση εργασίας  ΣΕΕΜΠ με τον Προέδρο της ΔΕΣ ΡΟΔΑ

Αντιπροσωπεία του ΔΣ του ΣΕΕΜΠ αποτελούμενη από τους, Δοντά Βασίλη πρόεδρο, Μισσικο Μιχαλη, αντιπρόεδρο, Καραμαρια Νίκο, ταμεία, Σταυρό Ζουρουδη, μέλος, επισκέφθηκε τον Προέδρο της ΔΕΣ ΡΟΔΑ, Δημήτρη Τσικη, προκειμένου να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και τα θέματα που μονοπώλησαν την συζήτηση ήταν η κίνηση των ηλεκτροκίνητων αμαξιδίων εντός της Μεσαιωνικής Πόλης και η σύνδεση του χώρου στάθμευσης της Ακαντιάς με την πλατεία Σύμης. Δυο μέτρα που ξεκίνησαν την περασμένη δύσκολη χρονιά, αλλά έδειξαν ότι έχουν την προοπτική να εξυπηρετήσουν σε μεγάλο βαθμό επισκέπτες και επιχειρηματίες με την επιστροφή στην κανονικότητα. Αλλά και τη δυνατότητα προβολής της Μεσαιωνικής Πόλης από τη ΔΕΣ ΡΟΔΑ.

Ο κ. Τσικης δεσμεύτηκε για την αύξηση του αριθμού των αμαξιδίων, από δυο σε έξι, εντός της Μεσαιωνικής Πόλης με ένα εκ των οποίων μάλιστα ειδικό για ΑΜΕΑ και δεσμεύτηκε για όσο το δυνατόν πιο σταθερά δρομολόγια και στο χρονικό πλαίσιο που εξυπηρετεί και τους επιχειρηματίες και το προσωπικό τους εκτός από τους επισκέπτες, της διασύνδεσης με την Ακαντιά. Όπως επίσης την δημιουργία στάσεων με

πινακίδες που θα πληροφορούν για τα δρομολόγια και τα ωράρια τους, τους επισκέπτες.

Ο προγραμματισμός για την νέα περίοδο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Σκοπός όλων η ετοιμότητα για επιστροφή στην κανονικότητα μόλις απαιτηθεί.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου