Τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, θα προσφέρει ο Παντελής Κατσαμάκης.
Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, που πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Παστίδας, συναντήθηκε την Τετάρτη με την διοίκηση του Απόλλωνα και συμφώνησε να ενταχθεί το έμψυχο δυναμικό.
Για τον Κατσαμάκη έδειξαν ενδιαφέρον κι άλλες ομάδες, ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής επέλεξε τους Καλυθενούς για να συνεχίσει την αθλητική του σταδιοδρομία και χθες προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες, υπό τις οδηγίες του Χρυσόστομου Χάσταλη.
Τώρα όσον αφορά στον Μανώλη Ευγενικό και τον επιθετικό που είχαν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του Απόλλωνα από ομάδα εκτός της Δωδεκανήσου, παρότι είχαν συμφωνήσει προφορικά, τελικά οι μετεγγραφές δεν ολοκληρώθηκαν, καθώς οι ομάδες τους δεν συναίνεσαν στις μετακινήσεις τους και έτσι οι Καλυθενοί θα πορευτούν με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές που διαθέτουν στην γραμμή κρούσης τους μέχρι το τέλος της σεζόν 2017-2018.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ