Τοπικές Ειδήσεις

Απάντηση σε Δελτίο Τύπου της βουλευτή του ΜέρΑ25, Φωτεινής Μπακαδήμα

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Όσο μεγαλύτερη η ενοχή, τόσο μεγαλύτερο το θράσος και η αμετροέπεια

Το ζήτημα του ΦΠΑ των νησιών είναι μια συζήτηση που καίει το ΜέρΑ25 γιατί τους εκθέτει. Αν υπήρχε αιδώς , θα είχαν ζητήσει συγγνώμη

Απάντηση σε Δελτίο Τύπου της βουλευτή του ΜέρΑ25, Φωτεινή; Μπακαδήμα:

Όσο μεγαλύτερη η ενοχή, τόσο μεγαλύτερο το θράσος και η αμετροέπεια.

Η στοχοποίηση σε βαθμό εμμονής της Περιφερειακής Αρχής, η σειρά των φαιδρών αποκαλύψεων, οι πομπώδεις ανακοινώσεις του ΜέρΑ25, που στηρίζονται σε φαντασιώσεις και την εμπάθεια των αποτυχόντων να εκλεγούν τοπικών συνεργατών τους, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν το πλυντήριο της ευθύνης του επικεφαλής του κόμματος της κας Μπακαδήμα, για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά.

Η μνήμη χρυσόψαρου είναι δικό της χαρακτηριστικό, όχι των νησιωτών.

Την αιδώ που αναζητεί στους άλλους, θα πρέπει να την αναζητήσει στον δικό της πολιτικό χώρο.

Κι αν δεν γνωρίζει ή αν έχει «ξεχάσει» τα γεγονότα, της θυμίζουμε ότι ο αρχηγός του δικού της πολιτικού φορέα ήταν εκείνος που προσέφερε στους δανειστές το ηθικό έρεισμα για την κατάργηση του ειδικού φορολογικού καθεστώτος των νησιών.

Στις δικές του προτάσεις με το επιχείρημα της “προαγωγής της ισονομίας” (!) αιτιολογήθηκε ιδεολογικά και υλοποιήθηκε η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών.

Το ζήτημα του ΦΠΑ των νησιών είναι μια συζήτηση που καίει γιατί τους εκθέτει.

Η παράδοση του μοναδικού μέτρου στήριξης της ανταγωνιστικότητας της νησιωτικής οικονομίας έχει ονοματεπώνυμο και αυτό έχει καταγραφεί ιστορικά.

Αν υπήρχε αιδώς, θα είχαν σιωπήσει, αντί να περιφέρουν το θράσος, το ψέμα και τον λαϊκισμό τους.

Αν υπήρχε αιδώς , θα είχαν ζητήσει συγγνώμη.”

Το Γραφείο Τύπου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου