Τις προσπάθειές της να κλείσει, για λογαριασμό της ομάδας, τουλάχιστον έναν τερματοφύλακα εντείνει η διοίκηση του Αστέρα Παστίδας.
Μετά την αποχώρηση του Παύλου Γκουγκουντρή, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό του Ιάλυσου, καθώς και του Λευτέρη Μοσχή, που ντύθηκε στα χρώματα της ομάδας Κ19 του Διαγόρα, ο μοναδικός που απέμεινε για να υπερασπίζεται την εστία του Αστέρα είναι ο Κυριάκος Κωστής, γεγονός το οποίο καθιστά το συγκρότημα του Χρυσόστομου Χάσταλη απόλυτα ευάλωτο απέναντι στην πιθανότητα ενός τραυματισμού ή άλλου απρόοπτου.
Ο τεχνικός των Παστειδενών ελπίζει πως το αργότερο εντός της επόμενης εβδομάδας το κενό θα έχει καλυφθεί, καθώς η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου βρίσκεται προ των πυλών και ο τερματοφύλακας, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Κυριάκο Κωστή, θα πρέπει να έχει τον χρόνο να εγκλιματιστεί και να λάβει μέρος έστω και στις τελευταίες προπονήσεις της προετοιμασίας.
Η διαδικασία του μονταρίσματος της ομάδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τελευταία δύο φιλικά παιχνίδια, τα οποία έχουν προγραμματιστεί για το προσεχές Σάββατο και την επόμενη Τετάρτη, στο γήπεδο της Παστίδας.
Στο πρώτο εξ αυτών, ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει τη Δήμητρα Δαματριάς και στο δεύτερο την Αναγέννηση Έμπωνα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ