Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και το πρωτάθλημα της Football League, προχώρησε ο Α.Σ. Ρόδος.
Όπως είχε γράψει η «δσπορ», τα «ελάφια» βρίσκονταν μία ανάσα από την απόκτηση ενός αλλοδαπού ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Αντώνη Γιόνδη στην γραμμή κρούσης.
Το ρεπορτάζ της «δσπορ», επιβεβαιώθηκε, καθώς οι «πράσινοι» της πόλης μας απέκτησαν τον Αργεντινό επιθετικό CristIan «Torito» Lucero.
Ο έμπειρος σέντερ φορ που από την Πέμπτη βρίσκεται στο νησί, υπέγραψε την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Α.Σ. Ρόδος να επισημοποιεί την απόκτησή του, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο ‘’Mister goal’’ ήρθε στη Ρόδο. Ο CristIan “Torito” Lucero , ήρθε σήμερα (σ.σ. Πέμπτη) το πρωί και εντάσσεται στην ομάδα μας, με στόχο τα πολλά γκολ.
Παίζει σε θέση σέντερ φορ και είναι 32 χρονών. Ο “Τορίτο” θα χρησιμοποιηθεί σήμερα (σ.σ. Πέμπτη) για πρώτη φορά στη φιλική συνάντηση προετοιμασίας , ενώ σημειώνεται πως σήμερα (σ.σ. Πέμπτη) είναι και τα γενέθλιά του».
Ο CristIan «Torito» Lucero στην περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Huracán Las Heras (Αργεντινής), ενώ έχει φορέσει και τις φανέλες της Independiente Rivadavia (Αργεντινής) και της Gutiérrez (Αργεντινής).
Να σημειώσουμε ότι από το 2017 έως το 2020 ο CristIan «Torito» Lucero σε 38 εμφανίσεις, πέτυχε 6 γκολ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ