Στο Grenchen της Ελβετίας, και στο Velodrome Suisse, θα ταξιδέψει η πρωταθλήτρια του Ποδηλατικού Συλλόγου Ρόδου «Μεσόγειος», Ελένη Τσαβαρή, όπου στις 17 και 18 Οκτωβρίου θα εκπροσωπήσει τα εθνικά μας χρώματα στα αγωνίσματα του OMNIUM και των 3000m. time trial.

Το Δ.Σ. της ομάδας εύχεται στην αθλήτρια του καλή επιτυχία στις προσπάθειες της και νιώθει υπερήφανο καθώς στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, μετά τον Κώστα Σαλπαδήμο, ένας ακόμα πρωταθλητής του, φοράει τη γαλανόλευκη σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

«Έτρεξε» και για τη Φλόγα

Σε έναν αγώνα, διαφορετικό από όλους τους άλλους, με μόνο νικητή, το μήνυμα για ελπίδα στη ζωή, έλαβε μέρος η αθλήτρια του «Μεσόγειου», Ελένη Τσαβαρή, διανύοντας μαζί με τους αθλητές που έτρεχαν για τη ζωή, 340 χλμ. σε δύο μέρες.

Συγκεκριμένα ο Απόλλωνας Ρόδου διοργάνωσε το τριήμερο από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου το Rodos 514 Challenge αφιερωμένο στο σύλλογο ΦΛΟΓΑ, στέλνοντας το μήνυμα της ζωής, της ελπίδας για τα παιδιά που δοκιμάζονται από την επάρατη νόσο. Σε ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα, η μικρή Ελπίδα 4 χρονών, που είναι στην τελική ευθεία του δικού της αγώνα για τη ζωή της, στους ώμους τους γιατρού της Νίκου Χατζηνικόλα έκανε την απονομή στους αθλητές.  Η πρωταθλήτρια Ελλάδας , συμμετέχοντας τιμητικά στην εκδήλωση, έστειλε το μήνυμα μαζί με όλους όσου συμμετείχαν ότι: «Ο πόνος είναι προσωρινός – Η νίκη είναι για πάντα».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ