Τοπικές Ειδήσεις

Ελένη Τοπαλούδη: Δρόμος στο Διδυμότειχο θα πάρει το όνομά της

ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ ΕΛΕΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

Το όνομα της Ελένης Τοπαλούδη, που βιάστηκε και δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο, θα πάρει κεντρικός δρόμος του Διδυμοτείχου, από όπου καταγόταν η άτυχη φοιτήτρια.

Όπως αναφέρει το e-evros.gr, η απόφαση πάρθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου και έτσι η κεντρική οδός Βασιλέως Γεωργίου θα μετονομαστεί σε «Ελένη Τοπαλούδη». Πρόκειται για έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης και το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε τη μετονομασία του με το σκεπτικό να αποδοθεί η οφειλόμενη τιμή στο πρόσωπο της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη, η οποία αποτελεί πλέον σύμβολο του αγώνα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Πηγή newsbeast.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.