Τοπικές Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε η δημιουργία πέντε διαβητολογικών κέντρων, σε νησιά της Δωδ/σου

Ολοκληρώθηκε η δημιουργία πέντε διαβητολογικών κέντρων, σε νησιά της Δωδ/σου με σύγχρονους αναλυτές γλυκοζυλιωμένης (Siemens) μαζί με τα αναλώσιμα τους.

Τελευταίος σταθμός αυτού του έργου, η Πάτμος και οι Αρκιοί

Η παράδοση, έγινε την Κυριακή 26/06/22 παρουσία της Β΄Αντικυβερνήτη των Lions Μαρίας Πολίτου, της προέδρου της λέσχης Κω, Νίλουφερ Τλε και μελών της λέσχης, στον διοικητή των περιφερειακών Ιατρείων της περιοχής Νικήτα Τσαμπαλάκη και του στρατιώτη-ιατρού Στέφανου Παπαθάναση που υπηρετεί στους ακριτικούς Αρκιούς . Εκτός από τον αναλυτή, οι Lions ανέλαβαν τον ελαιοχρωματισμό του περιφερειακού ιατρείου Πάτμου 300 τ.μ, και του Ιατρείου στους Αρκιούς. Το έργο αυτό γίνεται στο πλαίσιο της επιτροπής διαβήτη της κεντρικής διοίκησης των Lions Θ.117 Α, με χρηματοδότηση από το διεθνές ταμείο των Lions (LCIF) και την πολύτιμη οικονομική συνδρομή της λέσχης Κω.

Η ΔΡΑΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Τη δημιουργία πέντε Διαβητολογικών κέντρων σε πέντε νησιά της Δωδεκανήσου , τα οποία είναι :

· Nίσυρος

· Αρκιοί

· Πάτμος

· Κως – Κέφαλος

· Καστελλόριζο

Στα ιατρεία αυτά τοποθετήθηκαν επίσης:

· Αναλυτές Γλυκοζυλιωμένης

· Αναλώσιμα αυτών

· Ελαιοχρωματισμός των ιατρείων

· Τοποθέτηση πινακίδων με το σήμα των Lions

· Προμήθεια αναλωσίμων (με συνεχή παροχή)

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι: $ 17,760.00 από το διεθνές ταμείο LCIF σε ευρώ 13.320.00 και την συμμετοχή της Λέσχης Κω με το ποσό των 3.300 ευρώ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου