Οι υπουργικές αποφάσεις ήθελαν τους ξενοδοχοϋπάλληλους, από σήμερα 1 Ιουλίου, να υποβάλλουν Υπεύθυνη Δήλωση για τη λήψη αποζημίωσης ειδικού σκοπού Ιούνιου, αλλά στην πλατφόρμα του «ΕΡΓΑΝΗ» δεν είχε αναρτηθεί καν η Υπεύθυνη Δήλωση.

Μετά από πολλά τηλέφωνα, πληροφορηθήκαμε ότι η, περιβόητη, πλατφόρμα τελικά θα ανοίξει 7 Ιουλίου. Για ακόμα μια φορά τόσο κυβέρνηση όσο και Κυβερνητικοί Βουλευτές Δωδεκανήσου, κρίνονται αναξιόπιστοι. Αποδείχτηκε περίτρανα ότι δεν στηρίζουν όπως πρέπει ξενοδοχοϋπαλλήλους και εποχικά εργαζόμενους στον Τουρισμό, που εν καιρό κρίσης κράτησαν όρθια την οικονομία της Ελλάδας.

Φτάνει πια! Δεν μπορεί να συνεχιστεί το παιχνίδι σε βάρος των εργαζομένων. Οι συνάδελφοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Δεν θα επιτρέψουμε να εμπαίζουν με την αξιοπρέπεια και τον καημό των συνάδελφων που θέλουν να λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού για να καταφέρουν με τα δυσκολίας να επιβιώσουν!

Καιρό τώρα, ανεχόμαστε παιχνίδια στην πλάτη μας αλλά το σημερινό φιάσκο δεν έχει προηγούμενο. Το Σωματείο μας δηλώνει αγανακτισμένο και αποφασισμένο να οργανώσει νέες δυναμικές κινητοποιήσεις.

Ο πόλεμος εργαζομένων και κυβέρνησης μόλις άρχισε.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΥ

Ένα σχόλιο στο «Για ακόμα μια φορά η κυβέρνηση κρίνεται αναξιόπιστη»

  1. Avatar Ο/Η Κωστας λέει:

    ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΕ..ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΨΑΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ…ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ