Τοπικές Ειδήσεις

Ευχαριστήριο σε νέους Δωδεκανήσιους ιατρούς του Γ.Ν. Ασκληπιείου Βούλας

Επιθυμώ να ευχαριστήσω δημόσια και να εκφράσω βαθιά ευγνωμοσύνη στον γιατρό μου κ. Μιχαήλ Κορναρόπουλο, Γενικό Χειρούργο MD – MSc, της Β΄ Χειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν. Ασκληπιείου Βούλας ¨Αθανασάκειο¨, που με βοήθησε ως έκτακτο περιστατικό (20/6/20), κάνοντας σωστή διάγνωση και έγκαιρη αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας μου, αποφεύγοντας έτσι κατάσταση χειρότερων εξελίξεων.

Καταξιωμένος επιστήμονας, μα πάνω απ΄όλα άνθρωπος, ειδικεύεται σε επεμβάσεις προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής με μεγάλη επιτυχία, όπου είχα και την προσωπική μου εμπειρία. Με πολλές δημοσιεύσεις σε περιοδικά ιατρικού περιεχομένου, επεκτείνει την πολύτιμη υπηρεσία του προς την επιστημονική κοινότητα με τα εκτεταμένα ερευνητικά του έργα στον τομέα της γενικής χειρουργικής.

Με καταγωγή από Ρόδο ο ίδιος, αποδεικνύει ότι αυτός ο τόπος, πέρα από όμορφο νησί, βγάζει λαμπρούς επιστήμονες και εξαίρετους ανθρώπους. Καταθέτω και η ίδια την εμπειρία μου, αφού άσκησα το επάγγελμα της εκπαιδευτικού κατά το σχολ. έτος 2018-2019 στο πανέμορφο αυτό νησί.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω, την Διευθύντρια της Β΄ Χειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν. Ασκληπιείου Βούλας ¨Αθανασάκειο¨ κα Μαρία Χατζηπέτρου MD – PhD, όπου αμφότεροι φρόντισαν για την έγκαιρη αποκατάσταση και αποθεραπεία μου.

Από την παραμονή μου στη Β΄ Χειρουργική Κλινική του Ασκληπιείου Βούλας (λόγω επέμβασης), διαπίστωσα ότι οι νέοι γιατροί – επιστήμονες και γνώση έχουν και κατάρτιση και ευαισθησία προς τον συνάνθρωπο τους και είναι πολύ αισιόδοξο αυτό. Ο αμέριστος ζήλος για το λειτούργημα, τους κάνει να είναι προσεκτικοί, σωστοί στις διαγνώσεις τους, δυνατοί, σεμνοί, ακούραστοι και σου εμπνέουν εμπιστοσύνη. Μπράβο τους !! Τους αξίζουν συγχαρητήρια !!!

Τους ευχαριστώ θερμά όλους.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Ευθυμία Κομπόλια

Εκπαιδευτικός

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου