Ειδήσεις

Δήμαρχος Λειψών: “Νενικήκαμεν!!!”

Οι Λειψοί γυρίζουν σελίδα και αποκτούν καινούργια θέση στον συγκοινωνιακό χάρτη της χώρας αποκτώντας σύνδεση με Πειραιά δύο φορές την εβδομάδα έναντι μίας μέχρι πρότινος.

Από τις 15/6/2018 ένα απ τα ομορφότερα και ταχύτερα πλοία της ελληνικής ακτοπλοΐας, το «Νήσος Χίος» της Hellenic Seaways, ξεκινάει τα ταξίδια του, κάθε Τρίτη και Πέμπτη από Πειραιά με προορισμό την Πάρο – Νάξο – Φούρνους – Πάτμο – Λειψούς – Λέρο – Κάλυμνο – Κω – Σύμη – Ρόδο και επιστροφή την επομένη.

Το δεύτερο εβδομαδιαίο δρομολόγιο ήταν ο πρώτος και σπουδαιότερος σε ιεράρχηση στόχος που θέσαμε από την έναρξη της δημοτικής περιόδου που διανύουμε και έγινε πραγματικότητα χάρη στις επίμονες, συντονισμένες και πάνω απ όλα άοκνες προσπάθειες μας στην κατεύθυνση της άρσης της απομόνωσης και της ανάπτυξης του νησιού μας.

Πολλοί θεώρησαν ακατόρθωτο κάτι τέτοιο όμως εμείς το πιστέψαμε και τελικά το καταφέραμε εκμεταλλευόμενοι τις συγκυρίες, κάτι που ενισχύει το αίσθημα της χαράς και της δικαίωσης γι αυτήν την ευχάριστη και πολύ ελπιδοφόρα για το μέλλον του νησιού μας  εξέλιξη.

Η συμβολή του Υφυπουργού Ναυτιλίας Νεκτάριου Σαντορινιού και του Υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή υπήρξε καταλυτική.

Οι κάτοικοι των Λειψών τους ευχαριστούν ολόψυχα όπως επίσης ευχαριστούν και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ATTICA GROUP που με αυτή τη γενναία απόφαση έδειξαν για μια ακόμη φορά το ανθρώπινο πρόσωπό τους, αφουγκράστηκαν την τεράστια ανάγκη των ακριτών για συχνότερη συγκοινωνία και απέδειξαν μ’ αυτόν το τρόπο το υψηλό επίπεδο κοινωνικής εταιρικής ευθύνης που κατέχουν.

Το ακριβές πρόγραμμα του πλοίου θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, αμέσως μόλις λάβει την τυπική έγκριση από το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Λειψών

Φώτης Μάγγος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου