Στο στούντιο του Ράδιο Πρώτο της Κω βρέθηκε ο Έλληνας καρατέκα Γιώργος Τζάνος. Ο νεαρός αθλητής φέτος το καλοκαίρι θα διεξάγει στο νησί της Κω μία ολοκληρωμένη αθλητική κατασκήνωση με ειδίκευση στο καράτε όπου θα συμμετάσχουν αθλητές και καταξιωμένοι προπονητές από 15 διαφορετικές χώρες. Το 1ο Διεθνές προπονητικό meeting & summer karate camp γίνεται πραγματικότητα με την στήριξη του Α.Σ. ΑΕΤΟΣ και τον προπονητή Απόστολο Παπανικολάου.

Ο Γιώργος Τζάνος εξήγησε στο ραδιόφωνο ότι σε συνεργασία με προπονητές, διακεκριμένους αθλητές και συλλόγους από το εξωτερικό, καθώς και με τον ΑΣ Αετός της Κω, διοργανώνει για 1η φορά ένα meeting point για αθλητές του αγωνιστικού καράτε, ανεξαρτήτου ηλικίας και επιπέδου.

Σκοπός είναι η κοινή προπόνηση μεταξύ όλων των αθλητών και η προετοιμασία τους για την επερχόμενη σεζόν καθώς και η διασκέδαση σε συνδυασμό με διακοπές , σε ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας. Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο κλειστό γήπεδο της Κω ‘’Ανταγόρας’’, πρωινές και απογευματινές ώρες , καθώς και στο εξωτερικό γήπεδο του
στίβου.

Πέρα από το τεχνικό κομμάτι και το πρόγραμμα της προετοιμασίας, όλοι οι προπονητές και διακεκριμένοι αθλητές από το εξωτερικό θα μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του καράτε. Την τελευταία ημέρα της προπόνησης θα διεξαχθούν πολλά ελεύθερα sparring μεταξύ όλων των αθλητών και ηλικιών.

Επίσης θα γίνουν ομιλίες από καταξιωμένους ειδικούς συνεργάτες, επάνω στο
κομμάτι της διατροφής και των εξειδικευμένων προπονητικών ασκήσεων σε
ότι αφορά τους αθλητές του καράτε. Για τους αθλητές που θα συμμετέχουν θα υπάρχει ένα μικρό πρωινό σνακ και ένα μεσημεριανό γεύμα το οποίο θα λαμβάνουν οι αθλητές ύστερα από την πρωινή προπόνηση.

Η διάρκεια των προπονήσεων θα είναι από 1:30 έως 2 ώρες, ανάλογα με το πρόγραμμα της ημέρας . Οι προπονήσεις θα γίνονται συνήθως 2 με 3 φορές την ημέρα, εκτός από την ημέρα χαλάρωσης όπου η προπόνηση θα είναι νωρίς το πρωί και μετέπειτα θα ακολουθήσει εκδρομή στις νεροτσουλήθρες του νησιού.

Οι προπονητές και αθλητές που θα συμμετέχουν, αποτελούν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου καράτε και θα ανακοινωθούν σύντομα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητής Γιώργος Τζάνος είναι κάτοχος 2 πτυχίων ελληνικών πανεπιστημίων και πιο συγκεκριμένα είναι απόφοιτος γυμναστικής ακαδημίας και έχει κάνει σπουδές και γύρω από την διατροφολογία. Είναι ένας αθλητής ολοκληρωμένος με πολλές παγκόσμιες διακρίσεις ο οποίος εκτός απροόπτου θα εκπροσωπήσει και την Ελλάδα στο Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο καθώς το καράτε είναι επίσημο Ολυμπιακό άθλημα.

Το καμπ απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες που ήδη κάνουν καράτε. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή, καλέστε στο 694 226 6266. (kosvoice.gr)

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ