Τοπικές Ειδήσεις

Ικανοποίηση του Βουλευτή Δωδ/σου, Βασ.Υψηλάντη για την τοποθέτηση ιατρού στα Ιατρεία Βαθέως και Ψερίμου Καλύμνου

Επισκέψεις του σε δημοτικές κοινότητες στο Νησί της Ρόδου και συναντήσεις με τις τοπικές αρχές.

 

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Α΄ Κοσμήτορας της Βουλής των Ελλήνων, Βασίλης Α. Υψηλάντης , εξέφρασε την ικανοποίησή του για την τοποθέτηση ιατρού μέχρι τις 31/12/21, για να ασκεί τα καθήκοντα του , εξυπηρετώντας τους κατοίκους στο Βαθύ Καλύμνου αλλά και τους κατοίκους της νήσου Ψερίμου, αλλά και την θετική εξέταση του αιτήματος να τοποθετηθεί μόνιμος ιατρός ή εναλλακτικά οπλίτης ιατρός στη νήσο Ψέριμο .

Υπενθυμίζεται , ότι ο Βουλευτής Δωδεκανήσου ,πέρα από την επικοινωνία του για το θέμα με τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Κοντοζαμάνη , υπέβαλε και:

1. Με την αρ. Πρωτ. 243/30-10-2020 Αναφορά στον Υπουργό Υγείας :

« Λειτουργία του ιατρείου Βαθέως Καλύμνου ».

2)Με την αρ. Πρωτ. 1256/27-01-2021 Αναφορά στον Υπουργό Υγείας :

« Έκκληση για στελέχωση του Αγροτικού ιατρείου της Ψερίμου ».

Τα παραπάνω ζητήματα, τα ανέφερε και στο σχετικό του υπόμνημα, προς τον Πρωθυπουργό κατά την τελευταία τους συνάντηση .

 

Επίσης, ο Βασίλης Α. Υψηλάντης ξεκίνησε από τις 29/01 , επισκέψεις και συναντήσεις με προέδρους και τους εκπροσώπους των τοπικών συμβουλίων των Τοπικών Κοινοτήτων της Δωδεκανήσου, αποδίδοντας μεγάλη σημασία στα προβλήματα της καθημερινότητάς τους και θέλοντας να συμβάλει στην προώθηση θεμάτων σε κεντρικό επίπεδο.

Κατά τον πρώτο γύρο των επισκέψεων , συνάντησε την πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Παστίδας κ. Ρένα Αυγενικού Πάττα, τον πρόεδρο της κοινότητας Μαριτσών, κ. Γιώργο Παπαδημήτρη, Ιαλυσού, κ. Στεφάνια Στάγκα, τον πρόεδρο της κοινότητας Λίνδου κ. Βαλάντη Παναγιώτη Λάμπη, τον πρόεδρο Αρχαγγέλου κ. Νικόλαο Διμέλη και τα μέλη του Κ.Σ. με την παρουσία του Αντιδημάρχου Ιαλυσού, Αρχαγγέλου και Καλλιθέας κ. Γιώργου Πατσάη, και Αφάντου με την παρουσία του προέδρου κ. Γεωργίου Μπακίρη , του Αντιδημάρχου Αφάντου και Πεταλούδων κ. Τάσου Σπανού και του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. κ. Βασίλη Μανέτα.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις συνεργασίες αυτές, οι οποίες

μπορούν να βοηθήσουν στη συνολική προσπάθεια για την πρόοδο των νησιών μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου