Ειδήσεις

ΙΑΤΑ: Ζητά τη στήριξη του ΠΟΥ για ταξίδια χωρίς καραντίνα στους εμβολιασμένους επιβάτες

Η ΙΑΤΑ κάλεσε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να δώσει έγκριση οι εμβολιασμένοι επιβάτες να μπορούν να πετούν χωρίς καραντίνα.

Ειδικότερα, αναφέρεται ότι η έγκριση αυτή από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας είναι ζωτικής σημασίας για να ξεκινήσουν και πάλι τα ταξίδια και ώστε η ΙΑΤΑ να λανσάρει το ψηφιακό ταξιδιωτικό πάσο για να συνεχιστούν τα διεθνή ταξίδια.

«Χρειάζεται ο ΠΟΥ να συνταχθεί με αυτό ώστε να γίνει κοινά αποδεκτό ότι όλοι όσοι εμβολιάζονται δεν θα χρειάζεται να περνούν από εμπόδια», δήλωσε ο εκπρόσωπος ζητημάτων επιβατών της ΙΑΤΑ, Nick Careen. Ακόμα κι αν δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι όλες οι κυβερνήσεις θα υιοθετήσουν τη στρατηγική αυτή, ο ΠΟΥ χρειάζεται να προβεί στις εγκρίσεις αυτές το γρηγορότερο δυνατό, επισημαίνει η ΙΑΤΑ.

Πηγή: airnews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου