Πραγματοποιείται σήμερα στις 8.30μμ. στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου, ο τελικός του πρωταθλήματος Παίδων στο βόλεϊ όσον αφορά την Ζ’ Περιφέρεια (β’ όμιλος). Η Τελχινίδα, που είναι η πρωταθλήτρια ομάδα της Δωδεκανήσου, καλείται να αντιμετωπίσει τον ΑΣΕ Νεωρίου Σύρου. Η ομάδα που θα νικήσει θα ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια Αιγαίου και θα προκριθεί στη β΄ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων. Οι πρωταθλητές Κυκλάδων φθάνουν ακτοπλοϊκώς στη Ρόδο σήμερα το πρωί και θα φιλοξενηθούν από το ΡΣΦΠ Τελχινίς.
Ο προπονητής του Νεωρίου θα έχει στη διάθεσή του τους αθλητές Μιχαήλ Παλαιτσάκη, Γεώργιο Στεφάνου, Ιωάννη Νέμετ, Ιωσήφ Βαρθαλίτη, Δημήτριο Αποστόλου, Μάξιμο Ροσσολάτο, Γεώργιο Φραγκιά, Ντένη Μουλάρθι, Σπύρο Βελούδη, Ιωσήφ Ρούσσο, Μιχαήλ Μαστρογιαννόπουλο και Ανδρέα Ψιλόπουλο.
Την απόστολή της Νεωρίου θα συνοδέψει ο πρόεδρος του σωματείου και πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΠΕ Κυκλάδων κ. Σταύρος Μπαλόπητας.
Για την Τελχινίδα ο Νίκος Τσιντομηνάς και ο Μιχάλης Τσιμισίρης θα παρατάξουν τους Ντάνιελ Γκένοφ, Σταύρο Ρουσέττο, Στέλιος Χαριστή, Γιώργος Χατζηγεωργίου, Γκέντσι Ορμενάι, Γιάννη Σαρικά, Ντάνιελ Σίμου, Κρίστιαν Χατζημανώλη, Κώστα Χειμωνέττο, Αλέξη Πλαστρούγγη, Κωνσταντίνο Κεσίδη και Φραντζή Αράπη.
Σε πελάγη ευτυχίας…
Στο μεταξύ, σε πελάγη ευτυχίας πλέουν στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Τελχινίδας μετά την κατάκτηση του τίτλου για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Στον ροδίτικο σύλλογο νιώθουν δικαιωμένοι για τους αγώνες και τους κόπους τους και μάλιστα εξέδωσαν και δελτίο τύπου στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρουν και τα ακόλουθα:
«Είναι αήττητες τα 3 τελευταία χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα και για 3η συνεχόμενη χρονιά ανακηρύσσονται πρωταθλήτριες στα Δωδεκάνησα. Μάλιστα τη φετινή αγωνιστική χρονιά κανένας αντίπαλος δεν τους ΅πήρε’ πάνω από 20 πόντους σε σετ. Πρόκειται για τις γυναίκες του ΡΣΦΠ Τελχινίς, του σωματείου που δημιουργήθηκε το 2008 και στην σύντομη ιστορία του έχει να επιδείξει πολλές και σημαντικές επιτυχίες. Οι αθλήτριες της Τελχινίδας δικαίωσαν αυτούς που είχαν χαρακτηρίσει, από τις πρώτες τους φετινές αγωνιστικές εμφανίσεις, σαν το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και νίκησαν άνετα στον τελικό την ομάδα του Ζέφυρου με 3-0 σετ. Ο Ζέφυρος 3ος στην κανονική περίοδο, προκρίθηκε στον τελικό με 3-2 στις νίκες κόντρα στον 2ο Διαγόρα ενώ η Τελχινίδα νίκησε στα ημιτελικά τον Κλεάνθη Παραδεισίου (3-0 νίκες).
Τιμητική πλακέτα στους Εθελοντές Σαμαρείτες
Μετά το τέλος του τελικού γυναικών ο ΡΣΦΠ Τελχινίς, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού απένειμε τιμητική πλακέτα στους Εθελοντές του Παραρτήματος Ρόδου».
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/simera-o-telikos/















