Οργανώνεται η Ρόδος!

Οργανώνεται η Ρόδος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου! Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο πρόεδρος Μάκης Ντουρουτλής κάνει ήδη επαφές με ποδοσφαιριστές που αποτελούν μετεγγραφικούς στόχους, ενώ θεωρείται δεδομένη η διεύρυνση του διοικητικού συμβουλίου. Είναι κάτι που αποφασίστηκε οριστικά και σε νέα συνάντηση παραγόντων που πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνουν και επίσημα γνωστά τα ονόματα αυτών που θα συμμετάσχουν στο διοικητικό συμβούλιο. Θα είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν την επιθυμία να βοηθήσουν την ομάδα της πόλης μας να μπει σε νέες βάσεις. Παράλληλα, σύντομα θα κυκλοφορήσουν και εισιτήρια διαρκείας. Το σίγουρο είναι ότι η Ρόδος θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα έχει σαν στόχους του να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να έχει αξιοπρεπή παρουσία και από εκεί και πέρα ότι ήθελε προκύψει.
Παραμένει ο Ναλμπάντης
Ο Σάκης Ναλμπάντης θα είναι ο προπονητής της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα θα έχει και το ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Η διοίκηση του συλλόγου, είναι ικανοποιημένη με την δουλειά που έκανε την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο και για τον λόγο αυτό αποφάσισε να του δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσει το έργο του και τη νέα χρονιά. Σε ότι έχει να κάνει με τις μετεγγραφές, δεν θα είναι πάρα πολλές, ωστόσο θα είναι ουσίας. Θα είναι παίκτες οι οποίοι θα κάνουν την διαφορά σε θέσεις «κλειδιά».
Οργανώνονται και οι Ακαδημίες
Επιθυμία του κ. Ντουρουτλή είναι να βάλει και τις Ακαδημίες σε νέες βάσεις καθώς θεωρεί πως είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την ομάδα της Ρόδου. Επιδίωξη του κ. Ντουρουτλή είναι να γίνουν αλλαγές ακόμα και στους προπονητές ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η διοίκηση θα έχει τον πλήρη έλεγχο.