Όλα για τη νίκη στον ¶γιο Δημήτριο!

Με στόχο να πετύχει την πέμπτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα των γυναικών ο Ιπποκράτης Κω δοκιμάζεται σήμερα το μεσημέρι (12:00) στον ¶γιο Δημήτριο με αντίπαλο τον τοπικό Κρόνο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Μετά τη σπουδαία επιτυχία επί του Αθηναϊκού, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Ιπποκράτη, ο οποίος θέτει ως στόχο την εύκολη παραμονή και γιατί όχι την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στην Α1 Γυναικών. Ο Κρόνος είναι τελευταίος στη βαθμολογία και δεν έχει πετύχει ακόμη νίκη, κάτι που δυσκολεύει το έργο του Ιπποκράτη Κω, αφού η ομάδα του Αγίου Δημητρίου ψάχνει διακαώς μία νίκη για να ελπίζει στην παραμονή της στην κατηγορία. Το γεγονός αυτό φυσικά και δεν λέει κάτι στις Κώες, οι οποίες είναι αποφασισμένες να πάρουν τη νίκη στον ¶γιο Δημήτριο και να συνεχίσουν την εντυπωσιακή τους πορεία στα μεγάλα «σαλόνια» του γυναικείου μπάσκετ,
Η προετοιμασία του Ιπποκράτη ολοκληρώθηκε χθες το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο της Κω και στη συνέχεια η αποστολή της ομάδας αναχώρησε για την Αθήνα εν όψει της σημερινής αναμέτρησης. Ο Μιχάλης Καπλανίδης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα με τις αθλήτριες του και ο Ιπποκράτης θα παρουσιαστεί πάνοπλος στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Δημητρίου. Με ανεβασμένη τη ψυχολογία και έχοντας πίστη στις δυνάμεις του, ο Ιπποκράτης είναι πανέτοιμος να προσθέσει ακόμη ένα ροζ φύλλο στο ενεργητικό του.
Στην αποστολή της κωακής ομάδας συμμετέχουν οι εξής δέκα αθλήτριες Ξένια Χελιώτη, Μαρία Σαράγια, Ειρήνη Σβύνου, Ελένη Δρεττάκη, Ζωή Κεχαγιά, Νιβέιν Ρασίντ, Ελίνα Ισκιόγλου, Ηρώ Κουφογιάννη, Αιμιλία Πατμίου και Κατερίνα Μπαλάσα.