Να υπερβάλλουν εαυτούς

¶λλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καλείται να δώσει σήμερα ο Διαγόρας ο οποίος υποδέχεται στις 2μ.μ. τον Αστέρα Βάρης σε παιχνίδι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι αντίπαλοι βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας και θεωρούνται από τις πολύ δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Είναι δεδομένο ότι οι «κυανέρυθροι» θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και προσηλωμένοι για να μπορέσουν να σταθούν όρθιοι στο παιχνίδι. Μιλώντας για την αναμέτρηση, ο τεχνικός Πέτρος Ρουτζιέρης τόνισε:
«Είναι πιο δύσκολο απ’ ότι τα προηγούμενα το παιχνίδι αυτό. Παίζουμε με μια ομάδα που πιστεύω ότι δεν βρίσκεται τυχαία στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Εμείς πρέπει να τα δώσουμε όλα και πάση θυσία να κερδίσουμε διότι τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ χειρότερα αν αυξηθεί η διαφορά μας από την ζώνη του υποβιβασμού»
Στα αγωνιστικά ζητήματα, ο νεαρός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Καραγεωργίου, Σκυλλαράκη και Πατούχο. Ελπίζει πάντως πως θα έχει στην διάθεση του έστω και την τελευταία στιγμή τον Χατζηπέτρο ο οποίος όπως έχουμε ξαναγράψει βρίσκεται στην Κρήτη για προσωπικούς λόγους.
Η 18αδα
Οι δεκαοκτώ παίκτες που έχει επιλέξει ο κ. Ρουτζιέρης είναι οι εξής:
Γιακουμάρος, Τύρελης, Καραγιάννης, Ζούνης, Κωνσταντινίδης, Παπαδημητρίου, Κιολασίν, Μπότσης, Κενενούνης, Καρπούζης, Ζωάννου, Μπάρδης, Χατζηπέτρος, Ιμεριλάϊ, Διακάκης, Χαρτοφύλλης, Φλεβάρης και Κιόσκου.
-Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Κάτοικος από την Αθήνα και «βοηθοί» του θα είναι οι κ. Κορτέσης και Γιαννόπουλος από τον ίδιο Σύνδεσμο.