Σε «εξοχικό» του μετέτρεψε και το «Ελ Πάσο» την Τετάρτη ο Διαγόρας, που έχει εγκατασταθεί για τα καλά στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος της Football League και ζεσταίνει με την …ανάσα του τους τρεις πρωτοπόρους.
Οι εξαιρετικοί φέτος «κυανέρυθροι», που έχουν καταφέρει να σπάνε τη μία έδρα μετά την άλλη, γνωρίζουν καλά όμως πως το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο, με τον Πέτρο Ρουτζιέρη, να μιλάει τόσο για το τελευταίο επίτευγμα του συγκροτήματός του, όσο και για τις δύο αποστολές που απομένουν μέχρι το τέλος του έτους:
«Αυτή την φορά, πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο, που με την απόδοση του στο μεταξύ μας παιχνίδι, έδειξε πώς δεν του ταιριάζει αυτή η θέση. Η Καλλιθέα, έπρεπε να είναι ψηλότερα βαθμολογικά, πάντα με βάση την εικόνα που έχουμε από τον μεταξύ μας αγώνα. Αυτό που κάνουμε εμείς, είναι να ξεχάσουμε το ματς στην Καλλιθέα .Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας . Την Κυριακή θα αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας τον Ιωνικό, σε ένα ματς που κρύβει πολλές δυσκολίες, με τον αντίπαλο να θέλει και πάλι μεγάλη προσοχή, για να περάσουμε στην συνέχεια και στο Κύπελλο που είναι κάτι διαφορετικό, καλά με τις οικογένειες μας τις γιορτές. Έχουμε δηλαδή μπροστά μας ακόμα δυο υποχρεώσεις αγωνιστικές, στις οποίες πρέπει να δώσουμε την απαιτούμενη προσοχή κοιτώντας στα μάτια τον αντίπαλο».
Στα αγωνιστικά, ενόψει Ιωνικού, ο κόουτς του Διαγόρα δεν θα έχει στην διάθεση του τον Πέτρο Καμινιώτη, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με την Καλλιθέα και κατά συνέπεια, θα λείψει από τον αγώνα της Κυριακής.
Θα λείψει επίσης ο Γιώργος Σαλαμαστράκης που είναι τιμωρημένος, ενώ, αμφίβολη είναι η συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και του Μαρτσέλο Γκούτμαν.
Οι κυανέρυθροι θα γυμνασθούν κανονικά σήμερα και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής, αύριο το πρωί.
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/mia-poli-megali-niki/













