Εισιτήριο για τον τελικό…

Ποιος θα αντιμετωπίσει τον Ιπποκράτη στον τελικό; Η μεγάλη έκπληξη του κυπέλλου Δωδεκανήσου, οι έφηβοι του Κολοσσού, ή μήπως το μεγάλο φαβορί ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος; Αυτό είναι ένα ερώτημα, το οποίο θα απαντηθεί σήμερα το βράδυ (20:00), στο «Βενετόκλειο»… Οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν να πάρουν το εισιτήριο, με τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Η ομάδα του Κυριάκου Μάγου θα παρουσιαστεί χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με τον Αλέξανδρο Αγγελάκο να δίνει κανονικά το «παρών». Οι «μικροί θαλασσί» απέκλεισαν αρχικά τον Ζέφυρο, τον οποίο κέρδισαν με 58-51 και στη συνέχεια την Ελπίδα Πεταλούδων στην Κρεμαστή με 62-50. Ο Κυριάκος Μάγος θα στηριχθεί στους: Ρήτα, Σκάρο, Κόσμο, Γιαννόπουλο, Γκιζέλη, Αγγελάκο, Κουϊμτσίδη, Χαραλάμπη, Κοντούζογλου, Κωτιάδη, Περίδη και Γεωργάκη.
Στην αντίπερα όχθη ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος θα παίξει με δύο σημαντικές απουσίες… Ο Κώστας Λιβιεράτος έχει τράβηγμα στους προσαγωγούς και θα μείνει εκτός, όπως και ο Νίκος Νούσης. Βέβαια ο Χρήστος Καλαϊτζίδης έχει πληθώρα επιλογών και θα έχει να επιλέξει ανάμεσα στους: Δεληγιαννάκη, Πατινιώτη, Σιώκο, Φυλτζανίδη, Κούρο Ι., Κούρο Π., Τσαλίκη, Γρηγορά, Μπιλλιά, Φιλιππόπουλο και Καμπουράκη. Ένας εξ αυτών θα μείνει εκτός, αφού θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν και δύο μικροί. Η ομάδα της Ανάληψης αρχικά απέκλεισε την Καλλιθέα με 68-58, στη συνέχεια τους έφηβους του Διαγόρα με 104-54 και τέλος τον Παντηλιακό με 83-39.
Δ.Κ.Γ. Ρόδου (20:00): Έφηβοι Κολοσσού- Α.Σ.Κ. Ιβίσκος
(Ξανθός- Αντωνίου)