Φουλάρει για την πρωτιά!

Την πρώτη προπόνηση για το 2013 θα κάνουν σήμερα οι παίκτες του Ιβίσκου, μετά τις διακοπές της εορταστικής περιόδου. Από τη στιγμή, που η ομάδα της Ανάληψης δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού θα εκτίσει το ρεπό της, είναι μία καλή ευκαιρία για τον προπονητή Χρήστο Καλαϊτζίδη να προπονήσει τους παίκτες του στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Το ραντεβού έχει προγραμματιστεί για σήμερα στο «Βενετόκλειο», οπότε και θα επαναρχίσει η προετοιμασία του Ιβίσκου ενόψει του β’ γύρου, του ανδρικού πρωταθλήματος (όμιλος Ρόδου).
Το πρώτο μισό της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, βρήκε τον Ιβίσκο στη δεύτερη θέση, έχοντας μία ήττα στο ενεργητικό του, αυτή στο ντέρμπι με τους Αγίους Θεοδώρους. Η ομάδα του Χρήστου Καλαϊτζίδη έχει στόχο να πάρει την τιμητική πρώτη θέση, κι αυτό θα γίνει μόνο αν διατηρήσει το αήττητο της, κερδίζοντας παράλληλα με +5 τους Αγίους Θεοδώρους, προκειμένου να καλύψει το -4 (61-65) της ήττας στον α’ γύρο.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ σε λίγο καιρό ο Θεσσαλονικιός τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει και στον Παντελή Μαστροχρήστο, ο οποίος θα επιστρέψει στη Ρόδο. Αντίθετα παρελθόν αποτελεί από την ομάδα ο Γιάννης Μοσχής, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στο β’ γύρο. Το πρώτο παιχνίδι του 2013 για τον Ιβίσκο θα είναι κόντρα στον Ζέφυρο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.